mandag 21. juni 2010

1 år!!!

Verdens nydeligste og hans 4 søsken ble i går 1 år gamle!!! Gratulerer så masse til G-kullet :-D

Kid syns selv at været var litt varmt, og var ikke veldig ivrig før senere på kvelden. Så dagen ble tilbragt i skyggen i hagen og på verandaen.

I dag skal han få skikkelig bursdagsmiddag fra en artig kokebok for hunder, he he. Bilder VIL bli tatt før servering ;-)

Og når dyrene våre blir året, ja da skal de vaskineres. Så det har vi også vært og gjort i dag. Han veier nå 18,8 kg. Ikke veldig mye fett på denne litt store karen! Han er rett og slett nydelig!!

Og siden det er ferietid på meg denne uka, blir det mye vann og vassing på Kid’en! Han elsker å vandre i vannet, og så fort det blir varmt nok for mor å ta turen utti – da skal vi nok få han til å svømme etter også! Mammadalt som han er :D

Litt bilder fra søndagen av bursdagsgutten :) Han er fortsatt den samme når han får noe godt. Det skal kastes fra seg, hoppes og snakkes til. Gjerne også rulles litt rundt – bare for å vise hvem som er sjefen i gata! ;-)

004 006 017 018 020 021 024 027 028 030

035 038 043

4 kommentarer:

 1. Goya hilser til brorsan og gir en bursdagsnuss!
  Varmt her også selv om mye av pelsen har falt av. Goya liker godt å vasse, men ikke å bade! vi prøvde litt svæmming i går, men det var alt for kaldt på magen syntes hun.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen på etterskudd!!!

  Kos dere i kveld med bursdagselskap. :)))

  SvarSlett
 3. Så fin Kid er, gratulerer så masse med dagen på etterskudd!

  Gøy med kokebøker for hund, håper du legger ut bilder?

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen som var, Kid ;o)

  SvarSlett