søndag 25. april 2010

Kongsberg 24.04

Ja, vi har vært i Kongsberg på utstilling, Norsk Lapphundklubbs utstilling ute. Og der var det ufattelig mange flotte hunder! For ikke å snakke om noen sykt nydelige valper :-)

Kid skulle stilles ut for andre gang (første gang som junior hvor det faktisk teller), og jeg var jo mildt sagt nervøs siden vi ikke hadde hatt tid til å trene. Bestefar ble akutt mye dårligere og fredagen jeg hadde planlagt til å trene litt og forberede meg (ordne stoler, niste osv) var jeg hos bestefar fra rett etter jobb til klokka var 1 på natta for å ta farvel sammen med familien. Så var bittelitt trøtt og sliten da vi kjørte hjemmefra igjen kl.8 lørdag morgen.

Det hele gikk overraskende bra, og jeg må gi all skryt til dommeren. For en herlig og beroligende dommer. Fikk meg til å stoppe skjelvingen, deilig! Ekstra morsomt var det da kjære Sissel sa at hun syns Kid og jeg hadde så god kontakt. Lille pubertetpøbelen min, hvem hadde trodd det? :-D

Så over til kritikken:
”Mg g type. Maskulin. Kunne hatt litt mere stopp. Bra bitt. Fine ører. Tilstr hals. Fin benst. Bra overlinje. Velvinkl. Bev seg mg bra. Fin pels, farge.”

Plassering:
1. kval, 1. konk, CK, 2. BHK.

Vet ikke om jeg skrev det opp helt riktig utifra arket, men men :-) Er uansett knallstolt av mitt lille vidunder!

Han var litt sliten etter at han kom hjem ja, skulle jo bare mangle med all den bjeffingen hans :-P
IMG_1448

8 kommentarer:

 1. Gratulere med kjempe fin kritikk! Morro på utstilling. Håper å se dere i drammen på utstillinga der den 5 juni!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med en super kritikk og plassering. Dere skal være kjempestolte av Kid. Han er bare en vakker gutt. Synd jeg ikke viste hvem dere var på Kongsberg. Da hadde jeg tatt en prat med dere. :)))

  Lykke til videre og kanskje vi sees på en utstilling senere i år. :))

  SvarSlett
 3. Oi oi - det gikk jo kjempebra!! Gratulerer :o) Av en eller anna grunn får jeg aldri med meg resultateene der og da. Og det ergrer meg stort at vi ikke fikk hilst på deg.
  Du har ikke vist ditt 'sanne ansikt' så ofte her på bloggen, og det er mange av lapper som ligner litt på Kid... (unnskyldninger må til føler jeg ;)
  Bjeffer Kid, sier du?? Hvem gjør ikke det av disse lappene.. Noen mer enn andre, men det var en livat dag!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye igjen!
  Det var virkelig kjempegøy å se på dere. Helt enig med Sissel at dere var en av de ekvipasjene som hadde best kontakt.
  Kjempegøy. Nuss fra Goya

  SvarSlett
 5. Gratulerer med en kjempe fin plasering:-)

  Dere var så flinke i ringen. Så ut som dere trivdes der. Håper jeg ser dere i Drammen!

  Trist med bestefaren din.

  Gi Kiden en god klem fra meg. Glemte jo helt å si hade til han

  SvarSlett
 6. Gratulerer med fin plassering og god kritikk! Sånt er gøy! Jeg så på dere og gledet meg over godt resultat - det er jo slekta da, siden Emma er "tante", halvsøster til far Ask gjennom Asca. Dere så veldig til stede og skjerpa ut i ringen, og Kid er en flott ungdom!

  SvarSlett
 7. Hei. Det var artig å se disse bildene av Goliat,
  Vi er så heldige å være eier av broren Grieg.
  Han er nesten helt lik, men har ett øre som henger enda. Har ikke vært på no utstilling. Startet på kurs nr. to nå. Han er en ungdomsopprører - men kjempegod hund.

  SvarSlett
 8. Gratulerer med så gode resultater på utstillingen! Kjekt at det gikk så fint selv om dere ikke fikk øvd så mye som dere ville! Men fra det de andre har skrevet høres det jo ikke ut som dere hadde trengt mer trening heller! :D
  Vi bor i Stavanger, så det blir litt lang vei for oss til de fleste NLK utstillingene. Vi var på Biri i fjor høst, og det var veldig koselig, så jeg håper vi får til å bli med en annen gang også! :)

  SvarSlett