tirsdag 22. juni 2010

Herlige feriedager!

Kid er merkelig selskapssyk om dagen, nå vil han nesten ikke være alene ute i det hele tatt. Setter i å pipe for å komme inn. Raringen :)

Uansett, vann er fortsatt veldig deilig å vasse i – det er i hvert fall sikkert!
004 009 013

Kid er en av de få hundene jeg vet om som ser opp på fugler og fly på himmelen.
037 

Så over til bursdagsmiddagen. Hehe. Nadine og jeg skulle ha samme som Kid til middag etter å ha tittet gjennom kokeboken. Mye av det ser veldig godt ut faktisk. Vi endte på Sussis spagettiskål:)
080
081 084

Mammas lille liker visst ikke pastavarer
089

Så lille luringen vasker de og slipper de utover kjøkkengulvet istedenfor. Hehe…
 094

4 kommentarer:

 1. Den bursdagsmiddagen så veldig bra ut, måtte le når jeg så bildet av den renslikkede pastaen.

  Og så fine bilder, han er virkelig en staselig hund!

  SvarSlett
 2. Da kan jeg fortelle deg at det gjør Lexi og :P Fugler skal hun gjerne løpe etter, selv om de flyr i luften :P og her om dagen fløy et fly over og jeg synes det var litt rart at Lexi satt og så på det :P Kanskje spesielt for lapphunder?
  Så ut som en kjempe fin bursdagsskål :)

  Har Kid begynt å løpe ut i vannet og svømme? Lexi bare vasser.. Her om dagen drev hun å jagde bølgene. Veldig morsomt.. Tilslutt blir hun så oppgitt/forvirra at hun bare bjeffer mot vannet. Skjønner liksom ikke hvorfor hun ikke fåt tak i det, eller at bølgene aldri tar slutt :P

  SvarSlett
 3. Herlige Kid! og heldig er han som får flott middag på bursdagen sin. Goya fikk et tyggebein.....

  Når det gjelder børste: husker ikke merket (kan se etter hjemme hvis du ikke finner den), men det er en svart og rød kam med tinnene festet på tvers på skaftet. Og nederst på hver tinn (????) er det en liten hylse (eller noe) som snurrer rundt så tinnene ikke fester seg i underulla.

  SvarSlett
 4. Flott måltid, gitt! Jeg tror alle lapphunder følger med på fugler og fly, i hvertfall er mine to veldig oppmerksomme på det som befinner seg i lfta, og mange andre lappiser jeg vet om, også. De kan sikkert trenes til fuglejkt, om man ønsker det;o)

  SvarSlett