tirsdag 15. september 2009

Update

Jepp, her kommer en liten oppdatering da :)
Den voldsomme tissingen sluttet da han var ferdig med fiskebollerdiett (etter løs mage p.g.a. ormekur) og gikk tilbake på tørrfor. Men etter et par dager var han plutselig løs i magen igjen natt til søndag. Så da var det opp 3, 4 og halv seks for å gjøre fra seg. Og i dag var det helt rennende igjen :(
Har vurdert om det ikke er fôret hans, og fikk med en liten sekk med Eukanuba gratis i dyrebutikken på senteret jeg jobber på. Han fikk ikke frokost i dag, siden han skulle i bur og i går hadde han sittet i avføringen sin stakkars. Og det lille som kom ut på morgenturen i dag vurderte jeg dithen at var siste rest fra i går, så da skulle han slippe å "bæsje på seg".
Men det er ikke bare babyen som er dårlig, jeg er det jeg og :( Og det er magen på meg og, så jeg hentet han i buret hos BT klokka to, og da lå engelen og sov. Ikke noe tiss eller bæsj i buret.
Har gitt han et måltid blanda Labb og Eukanuba, så får vi se om avføringen blir noe bedre. For det er ikke noe å si på formen hans. Han er like matvrak og livlig.
Se bort fra at han har blitt skikkelig sta og frekk :P Han bjeffer på mor sin og biter i båndet. Så nå er tiltak satt i gang for å få en slutt på denne "klatringen på rangstigen" han holder på med hele tiden. Full overseelse fra min side, ikke noe mer nei - og heller kjempe masse trening på ting jeg vet han kan så han får masse ros :P

Etterpå skal vi jo til dyrlegen for 12 ukers vaksina. Håper han oppfører seg ;)
Ser på tv han og!


Hvor koser vi oss mest tro?


Jo, det er nok ute det!
Her blir vi som regel ikke liggende lenge ;)


Ikke her heller...


Rare sovestillingene :)

4 kommentarer:

 1. Synes du er veldig flink til å være konsekvent. Det synes jeg var vanskelig. Det å overse er ikke bestandig like lett.

  Får håpe magene deres kommer på plass igjen snart. God bedring!

  SvarSlett
 2. Han er ca 12 uker, han ja. De gossine hengeørene, akkurat som Nieida til Christian!

  God bedring begge to. Har dere spist for mye snop??
  Har forresten hørt om andre lappiser som ikke har tålt Labb..kan være en god idè å bytte ut det fôret.

  SvarSlett
 3. Snåle lille kid!! Rare sove stillinger di har!!
  Roxie liker seg åsså best ute men ho koser seg veldig inne under borde sammen med pus!!
  God bedring til dere begge to!!

  SvarSlett
 4. Visst du bruker LABB, så må du nok tåle en del "shit" ja..mye bedre å gå over på et ordentlig for med masse proteiner og fett..Jeg anbefaler RC da, men mange andre merker er også gode....Han er nå skjønn med de derre hengeørene sine..hehe.skikkelig valpesjarm!

  SvarSlett