fredag 11. september 2009

Infeksjon?

Jeg tror kanskje babyen min har urinveisinfeksjon :( Han som hadde blitt så flink til å ikke gjøre fra seg inne nå tisser plutselig uten å gi noe tegn av noe slag først, og tisser mye og oftere. Leste noe om tranebær, så får kjøpe juice imorgen! Jobber 10-15 imorgen, så rekker ikke dyrlegen. Men han skal til dyrlegen for 12 ukers vaksiner uansett tirsdag - mandag er det egentlig valpekurs... Får se an formen hans etter litt tranebærjuice, han virker ikke dårlig eller slapp - bare det med tissingen. Stakkars....


Bilde fra da vi var i Frognerparken for to uker siden, her sammen med en 7 uker gammel border collie valp :D

6 kommentarer:

 1. Hei på dere:) Tror det går litt opp og ned her i verden, for Tussi har også funnet seg en liten skvetteplass inne. Hun holder seg hele natta og "skvetter" ikke ute, men tisser en stund når hun først setter seg ned. Det er en spesiell plass i stua dette "skvetteproblemet". Der har det vært endel tissing da hun var "ny" og det kan faktisk hende jeg ikke har fått bort all "dolukta". Skal ta en grundig vask med klorin idag. Har tatt henne på fersken noen ganger der borte i kroken,vært streng og bært henne ut, men det skjer uhell. Om enn sjeldnere og sjeldnere. Da kommer det bare noen få dråper- Altså er det ikke fordi hun MÅ på do, men må være litt vrang vettu:)) hehe.
  Igår var hun alene i 4 timer fra 9-13 og ikke EN dråpe. Da var det avstengt inn til stua. Tenkte på urinveisinfeksjon jeg også. Men da hadde det vel vært skvett skvett HELE tiden. Ikke bare av og til. Hva sier dere andre?

  SvarSlett
 2. Jeg tror ikke du skal tenke på urinveis infeksjon enda..det er ganske vanlig at de får et tilbakeslag etter noen uker som renslig..MEN, det er uansett ikke usunt å gi tranebær juice..men tror ikke de må få så mye, er jo litt sterkt for de små mavene!

  SvarSlett
 3. Dette vet jeg ikke noe om, så hos meg er det liten hjelp å hente. Jeg ringte ned Sissel når det var noe med Charlie. Følte og føler vel at hun er den som kunne/kan hjelpe hvis det er noe.

  SvarSlett
 4. Får håpe han ikke fikk det andre vegen av tranebærjuicen, da ;o)
  Det er ganske normalt med slike små tilbakeslag, ingen grunn til panikk. Jeg tror jeg hadde venta til tirsdag med å oppsøke vetrinæren..

  SvarSlett
 5. Du oppdaterer oss vel idag, da ;o)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett