fredag 18. september 2009

Stakkars lille...

Ja, med nytt fôr ble magen bra - men ikke før var den blitt bra og så får lille guttungen kennelhoste :( Noe som gikk nå, og de advarte mot det på valpekurset på mandag. Må være der han plukka det opp. Ga ikke utslag før i går, på torsdag, så natt til i dag var det lite søvn. Tok turen til veterinæren igjen, siden han er så liten, og fikk resept på hostedempende han skal få ved behov.
Kjempenedtur at vi da ikke får vært med på lapphundtreff i Svelvik som jeg hadde ordna meg fri til og gleda meg masse til, også må vi stå over valpekurset på mandag. Men vi setter kursen for Kolbotn og kos med familien, grunnet problemer her vi bor føles det bedre å være der i helgen uansett.

Sofakos?


Skrikeball er moro!


Litt bilder fra trening inne i går.

Sitt


Ligg


Sitt, bli


Ligg, bli


Stå

Han er flink når han vil :D

8 kommentarer:

 1. Jeg vet akkurat hvordan du har det! Jeg måtte avlyse masse på grunn av den dumme skabben... Kjedelig når dyra er sjuke. Men man kan trøste seg med at det går over:-)

  SvarSlett
 2. Så dumt at lille Kid fikk kennelhoste. Roxie hadde det forrige uke. Vi får ha til gode å treffe dere da. Bor jo ikke så veldig langt unna så vi får sikkert treffes en gang!!
  Ha en fin helg!!

  SvarSlett
 3. Huff, så dumt med kennelhoste!
  Håper dere får det kjekt i helga likevel! :)

  SvarSlett
 4. Kennelhsote er noe skit ja..men det går heldigvis fort over..god bedring Kid!

  SvarSlett
 5. God bedring til deg, Kid!! Kjedelig med den hostinga rett etter all den magesjauen....men du blir nok fort frisk igjen, se....Og så flink som du har blitt...og så er du jo så vakker...sukk..

  SvarSlett
 6. God bedring Kid. Dette fikser du, nå som du akkurat har blitt frisk i magen din.

  Moro å se bilder av gutt-ungen, han vokser og gror...

  SvarSlett
 7. Stakkars vesle tassen. Du får ha god bedring!!!

  Nalle fikk påminnelse fra dyrlegen om kennelhoste-vaksine, så den må vi jammen få tatt snart...

  SvarSlett
 8. Huff a' meg Kid! Magesjau og kennelhoste, ja, ja, trøsten er at det kommer på en gang, og når du blir frisk nå, ja da blir du sikkert bedre enn noen gang:o)

  Håper vi treffer på deg en gang ved anledning. Du er jo så utrolig vakker:o)

  Hilsen Milli-mor:o)

  SvarSlett