onsdag 8. juni 2011

På an igjen!

Nå var det lenge siden nå! Prøvde meg på en update en måneds tid tilbake, men da hang blog-app'en på iPhonen seg og så ble det med forsøket.
Nå prøver vi igjen! :)

Bestevenninna til Kid har blitt mamma! Nå (onsdag) er de søte små tre uker gamle!! Kid fikk møte de i helgen. Må si det var artig å observere. Jeg ble ikke noe mindre stolt av dyret mitt for å si det slik!! :-D

Mille og Kid pleier å leke og rase fra seg en stund. Men vi lot de møtes på utsiden, de hadde ikke sett hverandre på en måned og sist var hun veldig drektig.
Det var enorm gjensynsglede mellom dem. Søtnosene :)
Etterpå gikk vi inn med dem samtidig. Mille løp bort for å se at alt var normalt i valpekassa før hun hoppet opp i sofaen. Kid ble veldig rolig. Maste ikke på Mille, lurte veldig på hva som lagde lyder - men turte ikke nærme seg valpene.

Selv senere på kvelden da vi hadde de ute og oppe i sofaen turte han ikke helt hilse på. Snuste litt mot de, men veldig, VELDIG forsiktig. Virket nesten redd de små :P
Mille var suuperkomfortabel med å vise frem sine små til Kid <3

Imorgen skal vi møte de igjen og nå har de kanskje begynt å høre. Blir spennende!!
Legger ved noen bilder av skapningene :)
Mille er forresten Engelsk staff.

2 kommentarer:

  1. Åhh, så søte små :)))
    Moro å se hvordan hannhundene reagerer på så små valper. Det blir nesten akkurat det sammme reaksjonsmønsteret på menn og nyfødte babyer, trur jeg ;)
    Kid'n er jo snart to år, han - og ganske voksen kar!

    SvarSlett
  2. Skjønt!! Så gøy at han var så forsiktig med valpene da ,)

    SvarSlett