torsdag 23. juni 2011

Årlig kontroll

Idag tok Kid og jeg turen opp til Kolbotn dyreklinikk for den årlige kontrollen. Og jeg må bare få si: jeg er så stolt av dyret! :D
Han som har hatt for vane å bjeffe når han kjeder seg, oppførte seg helt eksemplarisk!!! Lykke!!

Da vi kom var det en stor hannhund på 17 mnd der, han ville leke - men skremte først Kid med kraftig bjeffing. Det gikk veldig fint etter kort tid. Rett bak oss kom det en liten brun cavallier spaniel (eller noe slikt) som også var veldig sosial :)
Oppi dette hilser Kid pent som vanlig, men kommer og sitter og står ved meg for det. Snuser etter de, men finner seg i at båndet er stramt og setter seg.

Mens vi venter ved disken for å registrere at vi er der kommer det ut fra et av rommene en Fjelldronning!!!!!! Dæven så fin!! Lille Fjelldronningens Lukas på tre måneder smeltet hjertet mitt. Tenk at det nå er en Fjelldronning til ikke så lang herfra!!! :D

Ventetiden gikk over all forventning, for den var lang (sykdom på kontoret) og Kid bjeffet ikke en eneste gang på hele oppholdet - verken da vi ventet eller da vi var på vei inn/ut. Og jeg hadde i tillegg glemt godbiter! Har han blitt mer voksen allerede???
Uansett var jeg utrolig stolt i dag, han er frisk og rask og dyrlegen var meget fornøyd.

Nå kommer det bilder tatt av en lykkelig valp i farta, men dere ser jo at han er fiiiin :D

2 kommentarer:

  1. Så morsomt med lille Lukas, da! Artig med en Fjelldronning i nærheten!

    SvarSlett
  2. Det var jo kjempe artig at dere traff Lukas hos dyrlegen:-)
    Og Kid er jo bare staselig,og snart voksen.
    Du har all grunn til å være stoldt av han.

    SvarSlett