lørdag 13. februar 2010

Sol

Ja, i dag er det deilig sol og vi skal ut på Ekebergsletta å gå tur :)

Har ikke hatt mye tid om dagen til å verken lese eller oppdatere bloggen. Ikke tid til å lese noe særlig nå heller, men kjapper meg å oppdatere veldig fort.
Ville dele en liten videosnutt med dere før vi løper ut døren, av Kid som får tyggebein :)


Han var på første kvelden med grunnkurs på onsdag, ikke akkurat stor suksess... Skriver mer om det senere. Han begynte å flasse veldig igjen igår plutselig... Også fant jeg i sted en liten flekk på innsiden av venstre lår hvor han har mistet pels og er rødlig irritert. Hmm... Kan se ut som om vi må en tur til dyrlegen igjen.
For det er vel ikke slik at en finsk lapphund reagerer på å ha vært ute i to timer (hundekurset)? Han har jo så mye, mye pels... Noen som har hatt noe lignende?


Han vil jo helst være ute han her, uansett værtype.
Her har lillesøs tatt bilde gjennom vinduet, og han titter som vanlig inn i kamera :)

3 kommentarer:

 1. Så morsomt å se videosnutten. Kid og Goya er både like og ulike... Har ikke vært bort i noe slike hudproblemer som du beskriver. Goya ligger gjerne ute hele dagen selv om det er 10 - 15 minus, og Kid har vel omtrent samme pelsen.

  Hvilken hundeskole er det forresten du går på?

  SvarSlett
 2. En finsk lapphund tåler å være ute i all slags vær, ja! (bare sommervarmen som kan være uutholdelig for Nalle, og slik har han alltid vært ;)
  Kan nok være lurt å sjekke ut slike flekker, midd og div ulumskheter er jo vanligvis rimelig greit å bli kvitt.
  Gleder meg til å høre mer om kurset :o)

  SvarSlett
 3. Morsom videosnutt! En lapphund nyter som regel vintervær og uteliv, og tåler kulda godt, så det er ikke årsaken. Som Nøve skriver: Få det sjekket!

  SvarSlett