tirsdag 15. mars 2011

Fine helgen

Først av alt må jeg unnskylde, hadde det vært bedre økonomi hadde Kid og jeg satt oss i bilen og kjørt til Kongsberg på lørdag. Ville så gjerne hilse på dere og hundene! Og med det flotte været var det ekstra synd at vi ikke kom oss dit :-(

Når det er sagt fikk Kid seg en fin lørdag for det han (mor hadde kanskje litt dårlig samvittighet). Jeg hentet han hos Bessa i 12-tiden og da hadde de allerede rukket en times tur rundt i skog og på vei.Jeg satt meg litt i solveggen og nøt å se på Kid kose seg i hagen med et jumbobein ;)

Etter at vi kom hjem til min kjære, fant vi ut vi og at her var det bare å dra på turbukse og sko og legge ut. Turen la vi i første omgang til foreldrene hans. Der fant vi dem begge med et par barnebarn. Vafler og pølser skulle stekes ute og livet føltes herlig fullkomment :-)

Seeee hvor fint jeg kan sitte når det er muligheter for vaffel!! :-DOg etter å ha gått en lang tur etterpå, hadde vi vært ute i frisk luft i to timer da vi kom tilbake. Og da var Kid sliten :-)
Han gikk og fant en av plassene sine hos min kjære; under pcpulten!Kid ser på hund på tv akkurat nå:4 kommentarer:

 1. Nydelige gutten!! Ser at dere koste dere!! Ja nå er det deilig ute! Selv om det er -grader på natten ennå så tror jeg nok at våren tar over helt og jager vinteren på vei og sier at han kan komme til bake i slutten av November!!
  Flotte bilder av Kid!! Sånn er Roxie og Jackie åsså at finner de et bord de kan ligge under så gjør de det!!
  Ha en flott uke!!

  SvarSlett
 2. Det ser ut som dere koset dere i helgen:-)
  Håper vi ses i løpet av sommeren.
  Kid er jo blitt en voksen mann:-)

  SvarSlett
 3. Han er så nydelig atte. Jeg skulle også veeeldig gjerne vært på Kongsberg. Men når man bor på andre siden av kloden- til tider føles det slik- så får man bare finne seg i å se på:))
  Det er noe med vaffel altså. Og pannekake:))Skikkelig NAMNAM:))

  SvarSlett
 4. Det så da ut til å ha vært en deilig helg. Så stor og flott Kid har blitt!

  SvarSlett