søndag 16. august 2009

Ankomst!

Da har jeg fått hjem den lille god gutten!!! Og ja, han er 100 % herlig!! :D
Fine, lille, myke matvraket mitt!
Hjemturen gikk fint, BT kjørte bilen mens jeg hadde nurket på fanget. Han sov for det meste.
Hjem fra BT ble Kid lagt i et lite stoffbur, og snudd med åpningen mot meg.
Bittelitt piping, men han var så rolig og stille da vi kom frem at jeg fikk nesten litt panikk. Men han bare tok det hele helt med ro.
Sov første natten fra midnatt (var hjemme rundt 23:15) til klokken 6 neste morgen. Og jeg var strålende fornøyd (ikke det at JEG sov, jeg var for opptatt av å lytte etter lyder fra han).
Første dagen gikk strålende, et par-tre venner innom for å hilse på vidunderet, og bortsett fra at vi absolutt ikke gjør fra oss ute - er alt herlig! Det gjelder å være tålmodig har jeg hørt? ;)
Han elsker å være ute, uansett om det regner og er surt. Men han prøver jo å tygge på alt av blomster og planter, så noe har han fått i seg - for i dag tidlig klokken 5 kastet det lille nurket mitt opp stakkars. Men alt var bra igjen et lite øyeblikk senere - og det har ikke stoppet han fra å skulle tygge på alle planter ute ei heller gjort noe med apetitten hans.
Tenker jeg får meg litt jobb med å venne han til at maten får han alltid, og vi skal vente til matmor sier vær så god. Lille paniske krapylet når han ser matfatet. Hihi :)
Heldigvis liker han lekene sine, så når han tygger på meg slenger jeg en leke i kjeften på han og da er det greit :)
Han er herlig trygg og tillitsfull helt fra starten av, og slapper av. Men om jeg reiser på meg og går f.eks. på toalettet kommer han tuslende etter. Må jo ikke være alene :)Første måltid hjemme halv tolv


Skumle lampa, mamma måtte vise frem at den ikke var farlig, og da var det selvsagt greit


Utforsking på gang!


Matvraket :D


Heldigvis er han glad i lekene sine


Her vil han ikke ligge lenge enda, men jeg regner med at det endrer seg etterhvert ;)

6 kommentarer:

 1. Han er jo bare helt super søt da. Nå må dun ikke skjemme han bort Nanette, du vet at da får du en hund selv du ikke kan fordra. Så hervar pekefingeren til det positive
  Jeg vet jo at dette kommer til å bli helt supert, og en super lydig Hund.

  SvarSlett
 2. Å helledussen så koseli.Nydelig liten tass! Og så spennede. Bare noen daqer til jeg skal hente hjem Tussi nå:)Venter på mere bilder.

  Hilsen "sommerfuglmagen" Hege

  SvarSlett
 3. Hei Nanette. Gratulerer med en fjelldronning eller skal vi si konge??? Jeg har fjelldronningens Charlie. Og vet at du har en kjempefin tid foran deg. Det er en vakker hanne du har fått av Sissel og Per. Har jo hilst på han jeg også. Spennende med bloggen din, kommer helt sikkert inn om flere ganger.

  SvarSlett
 4. Hei på dere! Får gratulere med en hund fra fjelldronningen. Veldig vakker hanne du har valgt deg. Vi har Fjelldronningens Eroxie. Ho er født 12 11 08 og er nå 9mnd. Kjempe artig med hun og disse hundene fra fjelldroningen er veldig spesielle og flinke!!! Skal bli morro å følge med dere!!

  SvarSlett
 5. Ja dere er heldige som har fjelldronningen valper....blir flotte støddige hunder det...Gratulere så mye med lille KID, han var jo kjempe skjønn...du blir nok snart vant til tisse flekker og bitemerker..hehe,,,men så plutselig en dag er de borte, og da vil du savne de...så kos deg med nurket..for det går såååå fort!

  Lykke til..kommer til å stikke innom for å se flere herlige valpe bilder!

  SvarSlett
 6. Så koselig med komentarer! Han er fortsatt like herlig, litt mer pøbel nå som han er varm i trøya, men :) Går seg nok til om jeg bare er streng nok ;)

  SvarSlett